Teràpia online

Teràpia Online

Si el que busques és ajuda o assessorament amb un psicòleg sense traslladar-te i de la forma més anònima possible, la teràpia en línia és la teva solució.

ISEP Clínic t’ofereix la possibilitat de realitzar teràpia en línia, que uneix les característiques de la teràpia tradicional amb els avantatges que ofereix Internet. Ara és possible assistir a sessions terapèutiques de qualitat des de casa de la mà dels millors professionals. Es tracta d’un procés actiu on pacient i terapeuta comparteixen un espai íntim i interactiu.

Avantatges de la teràpia en línia:

 

Z

Evita desplaçaments i molestes esperes. Estalvies temps.

Z

Permet una teràpia més freqüent i flexible de manera senzilla i directa.

Z

La no presència física del terapeuta en alguns casos té un efecte de desinhibició que afavoreix la confidencialitat.

Z

Ofereix una major discreció.

Z

Manté el mateix codi deontològic que una sessió tradicional.

Com funciona?

Es pot realitzar a través de diferents eines d’ús gratuït com Gmail o Skype. La sessió dura el mateix temps que en consulta.

Per realitzar la videoconferència, hauràs d’omplir prèviament el formulari amb les teves dades i ens posarem en contacte amb tu per tancar la data de la primera sessió. A partir d’aquí, terapeuta i pacient establireu les dates de les properes cites.

El pagament de la sessió s’abonarà amb antelació, dins les 24 hores anteriors a la teràpia, a través de la plataforma de pagament de la mateixa web o per transferència bancària si es realitza un tractament continuat.

Qualsevol problema té solució

A vegades, per situacions o circumstàncies de la vida, necessites ajuda professional.

 

977.25.19.13

 

 

ISEP Clínic Tarragona està al teu costat i compta amb un complet equip professional que treballa conjuntament per millorar el teu benestar. L’atenció multidisciplinar ens donarà una completa visió del teu cas per dissenyar l’estratègia de recuperació més adient. Per nosaltres ets únic.

ISEP CLINIC TARRAGONA | Rambla Vella, 22-24. 1r 2a 43003 Tarragona | Telèfon: 977.25.19.13

Els núvols sempre acaben marxant i surt el sol